BULGARIEN- 12/8

såhär kunde det se ut på kreta 2006. nu är vi tre år äldre men fortfarande som en och samma feta familj, haha. vi kommer ha skitkul! hörs om två veckor.

next- klassfest


best there is

tysta bilder från en riktigt rolig kväll hos emil i fredags. 
har jag sagt att jag ÄLSKAR min kassa digitalkamera? hehe.

14:01

igårkväll satt jag borta hos ahlbeckarna och planerade bulgarienresan med alla. ah vad jag längtar nu! fast innan dess blir det fest hos emil, fotboll och grill därefter och sen klassfest. wihowwww.

----JAIHO


jag förlorade

det ekar i mitt huvud nu. Ekar svaghet.

Y


02:20

sitter hemma nu och äter jordgubbar (jag svär världens jävla godaste jordgubbar!) efter en kväll med tobbe oskar viktor och felicia. blirnog en promenad också nu innan jag stupar i säng. är det trist väder är det väl okej att sova bort dagen? jässs..

090718-

morgonrundan till höger, soffhäng till vänster. och jag älskar min kassa digitalkamera i kombination med mycket kontrast. nu blir det snart bio!

15


BLAME IT ON THE ROSES

it's quiet in the streets now
but it's screaming in my head 

YOUSAYITDOESN'THURT/ITDOESN'TMATTER


birthday.

igårkväll gick jag till oskar där tobias också var, och sen inledde jag min födelsedag på terassen där med dom två + viktor, dexter och rebecca. riktigt fint. idag har jag varit och fikat i mossby samt övningskört i pappas nya bil, och imorgon får vi se om det blir en runda till kivik. pösssss.

920712/MH


Idag fyller jag 17 år!

@ 15:38


H/E/A/L

sitter i nattlinne kl 7, knarkar läkerol och hör på U2. fint.

JÖNSSON/17


ikväll firade vi johanna som fyllde år,
genom middag på bröderna M. satt fiiiiiint :)

KONFIRMATION/090704090706

igår satt jag ute vid saltan med 6 andra tjejer och grillade och snackade skit tills det blev mörkt. mys!

ÅHUS


bilden är ifrån beachfotbollen igår, när ett att våra lag vann b-slutspelet. båda de andra lagen åkte ut i kvartsfinal i a-slutspelet, varav mitt var på straffar mot laget som sedan vann allting. vi hade sjukt roligt även om vädret var riktigt dåligt igår, till skillnad från lördagen då värmen nästan varit olidlig. den dagen sprang jag dock omkring i stan på konfirmation och svettades möjligtvis lika mkt som girlzen i åhus oavsett om jag befann mig i kyrkan, på stan, i mitt rum eller i trädgården. inlägg med bilder från de senaste dagarna kommer, men inte idag. ikväll väntar grillning med några tjejer.

AMAZING/tc


BANG/BANG/BANG


blev lite väl co0ol på bilden haha, men iaf
nu väntar någon timmes bilresa för någon timmes konsert, tjo!

PHOTO/SCAPE


21/GUNS

tänkte bara säga att jag älskar dessa sommardagar och att allt är hur fint som helst. puss!

RSS 2.0