Xx

de e inte ens 10e december än (elr jo frstn typ nuuu) men ja har nog varit på julmarknad fem gånger redan. älskar det !!! idag köpte ja nåt som typ får de att pirra i magen på mig, skojar ej. dessa materiella ting.. en isländsk, svart, långhårig fårfäll <3 äLSKAR DEN se bara så fin den är!!! ja dubbelmoralen e maximal mvh vegetarian men de här djuret har dött lyckligt före pälsen blev fäll ok
 
invigde julmarknaderna med danni för en vecka sen, drack årets första glögg o åkte parishjul med utsikt över hela stan. älskar december de e så mysigt 
 
gissa förresten vem som e färdig me alla julklappar utom en? det va väl väldigt va kul de va att köpa saker till andra iår. 

FUCK rasism 
det är så förundransvärt hur folk verkar tro att vi faktiskt har rätt att välja att säga nej till att hjälpa människor i nöd på det här viset. precis som att det är ett humant alternativ att vända dem ryggen. vill gärna kalla det för rädsla eller inskränkthet men det börjar luta över åt ren dumhet. Att folk är så himla oroliga för Sverige . Inte för flyktingarna. Det är så skrämmande. 
 
så jag har klickat hem denna fina starka tisha^^^ och kämpar vidare i tron på att det där simpla budskapet är lösningen i den här krisen och det enda rätta. 
 
 
för övrigt gör jag det som nyinflyttad i en pytteliten lägenhet som e helt proppfull med flyttlådor. har helt plötsligt blivit supersvensk i oslo då några extraslantar varje månad är värt guld. haha. tur jag bor med två stjärnor. o även om jag inkräktar en smula på dannis o joakims nya samboliv vill jag tro att vi har det ganska bra ihop. 

RSS 2.0