MARGARITA


Känns som det borde vara typ NU. men jag ska jobba ett par timmar till, sen gå på middag och föredrag med kollegorna, jobba halvdag imorgon och SEN. sen checkar jag ut. I fyra och en halv vecka. 

Hoj

I always wonder why birds choose to stay in the same place when they can fly anywhere on the earth, then I ask myself the same question.
 
- Harun Yahya

Jobbigt just nu

Känner för att dra till Australien i ett år. Känner för att köpa en lägenhet och måla dörrarna mintgröna och lila och svartlackera golvet. Känner för att bli illustratör eller fotograf och resa jorden runt. Känner för att göra något som är mer än ett arbete, mer än ett yrke, något som är roligt. Känner för att lägga mig under täcket, läsa en bok och bli frisk. Känner för att picknicka i någon solig park, varje dag. Känner för att backpacka med min underbara kille.. eller bara ligga i hans armar hemma i soffan just nu
 
 
// sjuk och ynklig 

hej

VANS.
 

P

tumblr

2 år sedan.. JÄÄVLAR

jävlar. Igår var det TVÅ ÅR sedan vi tog studenten. Fan vilka minnen det är men det börjar bli lite skrämmande längesedan. Aja. De fyra sista bilderna är inte mina, vet inte vems de är faktiskt men kände att jag kan lägga upp dom ändå för det är min klass :) var********
 
Den här efterlängtade sommaren gör det lättare att hålla humöret uppe. Jobbar min sista vecka innan ledighet, ska äta middag med två-tre favoriter ikväll och öla med en annan i solen imorgon. Dessutom får jag somna bredvid prinsen varje kväll. <3

okt 2011


F

Minns hur jag bara satt och såg på henne på julafton och blev helt varm av kärlek till människan. Innan dess och så många gånger efter.


FANNI//IB//20130605


Fin dag att ta studenten på, i onsdags! och det var såklart en väldigt glad lillasyster som sprang ut. Själv stod jag med världens avundsjuka och såg på när flaket rullade iväg med en stor lycklig föredetta klass. Studenten är verkligen en av livets lyckligaste dagar. 

Lillasysters tur

När jag tog studenten för två år sedan samlade farfar alla krafter han hade kvar och mötte mig i folkmassan utanför skolan. Jag visste inte om det då, men bara en stund tidigare hade han och farmor beslutat att han skulle sitta kvar i bilen under tiden, för att han inte skulle orka. Han hade i sista stund gått ur bilen och bestämt sig för att inte missa det. 
 
Vi visste att han inte skulle leva till Fannis student, men jag hade aldrig i mina vildaste mardrömmar kunnat ana att inte farmor heller skulle göra det. Jävla helvetes skit vad synd det är om henne, dom, oss. Livet är riktigt vidrigt orättvist ibland.
 
Idag kommer hon inte vara där, där hon alltid är. Världens sötaste, mest älskade lilla farmor som var så pigg och glad på Isaks konfirmation för en månad sedan och såg fram emot Fannis student.
 
Trots detta längtar jag tills jag slutar jobba idag och kan bege mig mot Malmö. Jag kommer bära farmors smycken, vara stolt över min lillasyster och ha roligt. Det är trots allt inte mig det är mest synd om idag. Både farmor och farfar var med på min dag. Men vi ska ha kul ändå och göra det bästa av detta.
 
Juni 2011
<3

RSS 2.0