090531

good day for a change.

BURNS-LIKE-YOU


vad jag trodde skulle bli en fredagskväll hemma blev till fest hos andré med mimmie och gc, och nu är jag klar med alkohol för resten av året känns det som. wohow. hemmakvällen tar vi idag. 16:30.

LET-IT-BE

att inse.
att plötsligt trilla över kanten.
eller att inse att man trillat över kanten.

söker ett ord att sammanfatta det. 
men det finns inget.

godnatt.

090527 --

skoldagen och en trött mia, ärdet ovanligt eller? sötan.
sköna dagar i en skön vecka, imorgon åker några godingar till siesta fast jag valt att stanna hemma. Ska istället spela match och sen ha en sjukt skön och chill helg. :D tjuuululuuuu

19.113

igårkväll blev det chill hos alex med han axel och hampus, samt en låååångpromenad. b-lagsmatch idag som slutade 3-1 och det har varit en sjukt bra långhelg. Det enda jag har kvar av den nu är någon timmes skrivande på filmanalysen som ska in ikväll, sen återstår bara 3 veckors skola innan sommarlov! wihu.

22MAJ

igår hade vi hyrt lokal i hedeskoga och lurade dit johanna på överraskningsfest. lagom chockad, hihi :D
idag fick vi städa och sen gååå till mc donalds och sen hem, nu sitter jag här med christine och segar. ska bara sova ikväll helst och förhoppningsvis inte vakna förrän på söndag. det hade jag behövt.

fast så fyller min sandra 18 idaggggggg och jag älskar henne och 
hon
är
bäst.
<3
1000 grattis och 1000 ton kärlek.

23:30

+ mimmie = perfa!

09:52


Det lockade otroligt mycket att ligga kvar i sängen imorse när jag vaknade 07:23 och började 8. Fast jag tog mig upp och iväg. En lektion och orientering är det enda som återstår i skolan, sen kan jag sova hela helgen om jag så vill.

20:29


"det bästa som hänt mig.
Samtidigt mitt livs misstag"

090519
fast imorgon får jag pengar och
vi ska orientera och spela match.
sen är det helgggg!

00:08


BBBBBBBBBBB

alla 15500000 läsare ----->>>> TRÖÖÖCK HÄR !!!

MH#


0905166

Igårkväll låg vi sist i fyran och skulle möta serietvåorna. Det var så jävla klent på uppvärmningen och jag kände bara vilka långa 90 minuter vi hade framför oss. Men vi toooog doooooooooom .. Låg under med 2-0, vände och vann med 3-2. V-A-N-N. Jag skiter i att försöka beskriva känslan, säger bara att jag sällan varit så glad genom en hel match. 3500 ton kärlek.
Bilderna är mimmies från när vi sprang rakt in i duschen efteråt. 
Så nu firar vi detta hela helgen och ikväll blir det melodifestivaaaal haha!

Zzyzx Rd.


SEEMS IT NEVER ENDS <


>>>><

det suger att i princip inte kunna plugga någon annan gång än under natten.


bild: ilovefake

I-DONT-THINK-SO


And I'm gone with the wind like they were before
But I'm believing myself I think there's something more
There must be something more
I think there's something more, something more

Amy Macdonald - Footballer's wife

22:22i brist på annat att skriva ikväll tänkte jag faktiskt tipsa om två sjukt läsvärda bloggar; denhär och denhär. förstnämnda om en 20-årig tjej som kämpar för att bli fri från anorexin och den andra om en tjej med en sjukdom som gör att hennes muskler dör. what more can i say, LÄS. 

annars var det väl det.. jag är så sjukt tom ikväll.

1234


6MAJ


jag och mimmie tog årets första dopp imorse. det var svinigt kallt. planerna var att göra det inatt men vi råkade somna vid 3, efter att ha varit med christine vid backa och träffat lite folk på typ chillfest. så idag vaknade vi vid 9 och kutade ner till stranden, skrek som grisar och låg sedan i badkaret och samlade tillbaka värmen. nu har jag egentligen flera nätters sömntimmar att ta igen men det har jag inte tid för ikväll heller. jag ska plugga lite nu tänkte jag och imorgon ska jag skriva nationellt prov kl 8. känns extra kul med tanke på att jag annars börjat halv 1. 
ps. mimmie, ditt godis finns inte mera! muhah puss.

05/05jag önskar att jag var bättre på att sätta ord på allting. jag har jämt en massa att få ur mig och jag skriver uppsatser om allt och ingenting dagligen fast det är inget jag längre kan visa. bara att skriva en mening här tar en kvart och för det mesta slutar det med att jag raderar allting, precis som jag kommer ångra att jag publicerat detta.  

idag regnar det i vilket fall och jag är trött som jag vet inte vad; det blev en sen natt. att springa tillbaka till skolan för att ha danska om 1,5 timmar är ingenting som lockar, men jag antar att jag är tvungen. 

PLAY-ON-PLAY-ON


idag har jag och christine gått ungefär en mil samt klagat över våra kassa ekonomitider. slutade med att vi fikade upp ännu 50 spänn var så nu är jag stenpank. lovellyyyyyy. next; träning!

PEACE LOVE & PARTY


bilderna är från lagfesten i fredags.. har sällan haft så roligt, big love på oss.
resten av helgen har också varit bra. på valborg var jag hemma men det slutade fint ändå, och igår grillade jag med felix axel tim tobbe och johanna. toppklass.

RSS 2.0