läkerol coldplay danska & idol


DEATH/ANDALLHISFRIENDSÖVER/GRÄNSEN

idag har jag städat rummet, rensat garderoben, skrivit mitt tal, duschat, sett på vänner, gett katten svinis och ätit. det är jävligt fint på mitt rum nu måste jag säga. och det är jävligt tur att jag är sjuk imorgon för jag kan inte mitt tal.

So come dance this silence down through the morning, pass me a bottle
FROM-AFRICA-TO-MALAGA/JJ


090922

imorgon börjar jag skolan kvart i åtta. KVART I. åtta. det var nog bara det.

6:9

har haft en sjukt bra helg med fest, långa nätter, för lite sömn och en massa christine. äntligen klassfest dessutom, mm! och nu har jag nyss beskådat ett helt galet manchester-derby, 4-3 tillslut. vad jag har kvar av helgen nu är plugg. kuuuul.

FRE/LÖR
CHEERS!

nu drar jag till parken för att äta och dricka gott med några tjejer sen blir det party!

RW/091111

>Det var FAN på tiden<
turné turné turné turné !!++++


17:17

idag har jag och johanna tagit oss igenom skoltidens sista orientering skulle jag tro. wohow. ikväll är det champions league som gäller, för den fotbollsnörd jag blivit. får lov att skylla det på två veckor med fanni, fredrik och axel. ska lura i fanni att real förlorar sin match haha, hon sitter nämligen i gamleby och gråter över att kanalerna inte finns där hehehehehe.

"we can't get much bigger, so we have to try and get better" /CHRIS-MARTIN

jag ÄLSKAR coldplay helt plötsligt. varenda låt. "albumet" leftrightleftright som delades ut gratis på konserten kan vara världens jävla bästa platta. 9 spår utan paus, i liveversioner. Jag tröttnar fan aldrig.

+++++ andra halvan av POLITIK på högsta volym är en killer

RB


jag smälter. rösten. blir ju som nykär i killen!
är det inte det bästa han typ nånsin gjort? ohhhhh!

090909

skolan - mimmie - köpa 3 kg godis - fika - vmkval i stugan med laget - (L)(L)(L)(L)

tusen vadå solar VA strålar VA?!fredrik och axel i bulgarien. Under tiden vi var bortresta höll vi av någon anledning på att citera filmer som björnbröder, hitta nemo, shrek och klipp med johan glans hela tiden. det, tillsammans med alla felsägningar och yrmeningar vi fick ur oss efterhand, blev som internskämt vi tjatade ut och jag vet inte hur mycket vi skrattat åt tillexempel rubriken här. I helgen spenderade vi en halv natt med att se filmerna haha, kränga allt förutom godis och och skratta åt allt vi gjorde där nere.

ja minns en natt vi satt i vattnet vid strandkanten, hur jagverkligen tänkte att "jag sitter här JUST NU. med fanni fredrik axel i svarta havet och bara lever, jag kommer minnas denhär stunden typ föralltid, längta tillbaka hit men JUST NU är jag här. sen kan jag bara tänka tillbaka." rätt töntigt haha, men det var ballt när tanken slog mig så. allting var så himla perfekt just i den stunden.

behöver jag säga att jag vill tillbaka? börjar nästan gråta när jag tänker på att det nog var sista resan tillsammans haha.. :'( buhhuuu. förlåt, var tvungen att ägna sorgen ett inlägg bara.. jag ska nog sova nu

18:54


IBRA

Minst sagt en komplett fotbollsdag. först egen seger, sedan vm-kval; ungerskt anfall med 10 sekunder kvar, tror ni inte zlatan nio sekunder senare petar in 2-1? det är så GALETTTT men jag ÄLSKAR stunder som dem, det finns inget bättre. nu ska jag vidare till tv4sport och heja på torres, sedan får jag sällskap av mimmie och orkar vi blir det brasilien-argentina inatt. helt sjukt bra!

0905

Så jäkla skönt. Kom igen nuuuu.

LUFTENSVIDER/NÄRVIANDASIN


tillbaka till vardag, rutiner och vanor. tack nu när sommaren ändå är slut kan vi väl få vinter?

RSS 2.0