SP2G

let's do andra åreeeeet folks

--


05:36

ungefär såhär ser det ut och har gjort i fleraflera timmar. kan ju inte bli bättre. 

weekday


bulgarien3

här kommer en bunt med bilder från enkla digitalkameran. 
vetinte egentligen om de är värda att publicera eller inte, men shiiiiiitsämmä

1, stranden va. 2, jag och A i en typ.. fyramannacykel vi hyrde. det slutade med att vi skulle köra ifatt lilla tåget och måste varit uppe i 200 km/h bredvid det när kedjan hoppade av. dom skrattade åt oss i tåget, fast vi skrattade nog mest. 3, "vad är dethär för en jävla pool?!" ett av många citat som kom att bli internskämt under hela tiden. vi spenderade de flesta dagar vid den lilla, avskiljda poolen. hahahehe. 4, fantastic four out for dinner. 5&6, balkonghäng 13 våningar ovanför party-sunnybeach inpå småtimmarna, efter ett överdrivet varmt nattdopp. kan ha varit det mysigaste. 7, jaaaaa pool sol värme. 8&9, hemresa. 

som mamma sa för någon dag sedan; vi kanske ska åka till bulgarien i två veckor?

he tastes like this


bloggen ligger ungefär längst ner på prioriteringslistan justnu. dels så försöker jag njuta av den sista sommarlovstiden, dels så har blogglusten försvunnit, dels så har jag mest händelser att dokumentera och inget riktigt bloggmaterial. men det blir väl bättre tider för det i vinter. så vet ni iallafall varför det är glest mellan inläggen. 

men just nu luktar det både winnerbäckturne i höst/vinter (LLLLLLLL) och vaniljte här hemma, så jag stortrivs haha. sista malmöfestivalskvällen är i full gång men jag är nöjd med mina två kvällar där. ska dock sätta mig på tåget om några timmar och möta upp ett glatt gäng för lite efterfest i skurup. pöss.

bulgarien2


1, vattengympa. 2, älskadeeee soffhörnen. 3, minidonutsen som fick agera lunch några dagar. 4, fredrik och kajsa. 5, myggbett. 6, nånstans innan maten. 7, moi. 8, promenad. 9, godast sallad. 10, smileeyyy fredrik och fanni. 11, blå bakgrund...... 12, nerpackning.

COLDPLAY 16/8


yellow såklart! det var skitbra. brabra. musik är fan det bästa som finns, speciellt live. mmmm.
nu undrar jag mest hur jag ska lyckas somna inatt. konserten var långt åt helvete in i danmark och tre timmars bilköer på det resulterade i att vi inte var hemma förrän 6 imorse och sen sov bort hela dagen. gött.

21_42

lördagkväll och jag är fortfarande inte frisk men det gör inte så mkt för imorgon blirdet cooooldplaaay!

bulgarien1


1, isak från balkongen. 2, budgetmiddagen utanför rummen. 3, fanni. 4, badlandet (jag dog i domdär till vänster). 5, lillebror. 6, hotellpoolerna. 7, fotbollstittande i receptionen. 8, både första och sista gången isak bäddade. fler bilder kommer såsmåningom. ahhhh jag vill tillbaka!

hemma

lämnade hotellet vid nio igårkväll och var hemma halv 8 imorse. med för lite sömn i kroppen redan innan det var vi rätt jävla döda helatiden och som en reaktion på allt det har jag feber och ett bestående lock (and pain) för örat som vägrar släppa efter flygresan. hör typ ingenting och är trött som ett svin, förskylningen sitter också i japp, men jag klagar inte för VI HADE SÅ JÄVLA KUL

RSS 2.0