Fler minnen.

många många minnen. För några veckor sen jobbade vi pm, tyckte de va en bra idé att dygna o dricka vin kl 10 på morgonen (den här branschen o dessa rutiner?!!! som ej existerar), sen dra till stranden och efter det till bryggan för att äta på det här fantastiska stället::: hade såklart skitkul som alltid och hur kan man inte trivas i den här omgivningen ????? inkl väder.


hur fint är det då?

emma här har varit på besök !!



och världens bästa jocke som flyttade tillbaka till stockholm i våras var också här för ett par dagar sen! då tänkte vi att NATTBADA är en bra idé nu när det är sommar o allt så vi övertalade ett par andra och cyklade ut till tjuvholmen mitt i natten ::


hoppade i plurret och skrattade en massa, sen kom vakten och hotade med att ringa polisen, då sa Nelson "who's gonna come? they're all busy with the bombing" så skrattade vi ännu mer och när vattenspridaren gick igång över alla kläder o väskor skratta vi igen och sen gick vi till barfly i dyngsura shorts och drack öl 
 

Tjuvholmen/Aker Brygge
 
igår orkade vi inte åka till stranden men de va för varmt i stan för att inte kunna bada så vi gick hit:::  

ingen dum idé precis. både strand o bryggor sådär 5 minuter från city. inte illa oslo
 

(missa inte alicias keps som lämnat huvudet och var SÅ NÄRA på att åka i vattnet) vi blev hungriga o kissiga så då mötte vi upp killarna o gick o åt 
 


och efter en kvart började det SPÖREGNA från ingenstans fast solen sken o ingen fattade något men det var ju skönt för VILKEN skillnad i luften sen då !! varit olidligt senaste dagarna ..

.. som när man dagen innan kom på jobb kl 20 en fredag o fick höra att ACn inte pallat trycket utan gått sönder i hela huset ..... då skippar man skjorta o väst o jobbar i stripes och svetten rinner för är de 35 grader ute och ingen ventilation inne.. no words needed. 



o så tar man två minuter paus 02.30 och möts av pippi långstrump.. :)



 
världens bästa tjejer :::: <3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0