danni och mette

när mette klockat ut 21.15 en torsdagskväll och lämnat över baren till två favviskillar som säger "ja mette du kan gå nu nej mette vi kommer inte glömma antiflug-lamporna inatt jag tror vi klarar oss gå nu" och hon ska jobba dagstid hela helgen går hon hem och laddar upp med orange is the new black och ett glas rosé i den finaste lägenheten hon vet. och VET NI VAD om hon tittar rakt fram från soffan så står de en TV DÄR. såklart ingen big deal men DEN ÄR SÅ FIN OCH PASSAR SÅ FINT PÅ DET FINA TVBORDET för vet ni när jag senast bodde någonstans där det fanns en tv som faktiskt visar kanaler? de e jävligt länge sen. 
 
LYX. btw vet ni vad man gör när man bor mitt i en storstad o inte en jävel äger en bil och man orkar inte betala flytthjälp eller taxi när man ska frakta stora tunga grejer? man liftar. eller bär. 

för en vecka sen hittade vi det perfekta tvbordet och åkte för att köpa det. "jag tror de är för tungt för er att bära o ta på bussen.." sa säljaren, NEJDÅ sa vi och var som vanligt lite väl optimistiska. lyfte det 2 meter, dog av skratt, satte ner det igen. "hmmm hur ska vi nu lösa detta" tänker danni ha ha ha ::::: 



så vi satt oss ner på bordet på trottoaren och började lifta. tror ni inte FÖRSTA bästa skåpbil stannar? "trenger dere noen hjälp eller?????" jaaaa sa vi så lastade vi in bänken och oss själva o fick skjuts o bärhjälp hela vägen hem. älskar norrmän . Danni blev ASGLAD :::



och idag åkte vi hela vägen ut till eiksmarka och hämtade en tv, lyfte den o sa "de va inte så farligt de här går bra" så tog vi tbanan in till byn igen och hem och ställde upp den på bordet och såg på varann o nickade och high-fiveade som vanligt när vi tycker vi lyckats med något bra 

 


här sitter vi på oslo C o chillar me vår nya vän 

ja fyfan. livet är så jävla roligt . nu ska ja återgå till mitt rosé och OITNB <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0